Krimi

Danskere samler ind til Silke

I sidste uge eksploderede familien Sandstrøms hus i Hundige. De var heldige at overleve, men de har de mistet stort set alle deres ejendele.

Derfor er en gruppe danskere nu gået sammen om at samle ind til familien Sandstrøm, skriver Dagbladet Roskilde.

Gruppen har oprettet en konto, så det er muligt at donere penge til familien, men de samler også tøj, møbler og køkkenudstyr ind for på den måde at give dem en hjælpende hånd. Specielt legetøj til familiens fem-årige datter, Silke, er i høj kurs. Silke blev reddet ud af huset i sidste øjeblik, og under eksplosionen mistede hun bl.a. alt sit legetøj.

"Det betyder alt for os, det er virkelig rørende. Det er meget svært at sætte ord på, men det er utroligt for os at få den store opbakning," siger Camilla Sandstrøm.

Startede på Facebook

Initiativet startede på Facebook, hvor stifteren Kenneth Thamm oprettede en gruppe efter at have set familien Sandstrøm i Go' aften Danmark.

"Jeg så familien i fjernsynet og kunne se, at lille Silke var skræmt og ked af det. Så tænkte jeg over, hvad jeg kunne gøre, men jeg må sige, at jeg er fuldstændig overvældet over interessen," siger Kenneth Thaam.

Facebook-gruppen har i dag omkring 1300 medlemmer