Krimi

Plejefar voldtog flygtningebørn

En 52-årig mand fra Skælskør blev i dag i Østre Landsret idømt fem års fængsel for gentagne seksuelle overgreb, daglig vold og blufærdighedskrænkelser mod tre små flygtningebørn, han var plejefar for.

Pigerne er i dag mellem 14 og 17 år, men krænkelserne tog fart allerede i 1999 - få måneder efter, at myndighederne havde anbragt pigerne i pleje hos den 52-årige.

Den 52-årige er bl.a. dømt for jævnligt at have haft samleje med den ældste af pigerne. Overgrebene fandt sted, fra pigen var omkring 8 år, til hun som 10-årig flyttede fra plejehjemmet i 2002. Herefter blev det hendes lillesøsters tur til at lægge krop til de seksuelle overgreb.

Dommen er en stadfæstelse af en tidligere dom fra byretten i Sorø. Den dom ankede manden på stedet med henvisning til, at sagen udelukkende byggede på pigernes forklaringer.

Pigerne blev anbragt i pleje efter, at deres biologiske far havde dræbt deres mor.