Krimi

Togskub: Mistænkt husker intet

Den ansigtstatoverede, kronragede mand, der var efterlyst for at skubbe 48-årig mand af pakistansk oprindelse ud foran et tog i Ishøj, har meldt sig selv på Station City i København.

"Han siger, at han ikke kan huske noget som helst fra episoden. Han fortæller, at han har været i byen hele natten, har drukket og taget stoffer," siger vicepolitikommisær Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi til TV 2/NYHEDERNE.

Manden er 20 år og medlem af Hells Angels ungdomsorganisation AK 81.

Drøftede situationen med ven

Manden mødte op hos politiet sammen med sin søster og en kammerat.

Inden han meldte sig til politiet, havde han snakket med sin familie om episoden.

"Det psykiske pres mod ham blev for stort, og derfor har han i samråd med kæresten og familien besluttet at melde sig selv," fortæller Ole Nielsen.

Afhørt i en time

Manden er blevet afhørt en time her til aften. Afhøringen bliver genoptaget igen i morgen, og ifølge Ole Nielsen tror politiet på, at de godt kan få oplysninger fra ham, selvom han i dag siger, han intet husker.

"Jeg tror godt, vi kan få mere ud af ham", siger han til TV 2/Nyhederne.

Hårdt medtaget offer uden for livsfare

Den 48-årige, der blev trukket 25 meter, før han blev fanget under et af togets hjul, er stadig indlagt på Rigshospitalet med indre blødninger og brud på benet. Han er uden for livsfare, men ligger i respirator og hans tilstand er kritisk.

Den formodede gerningsmand bliver fremstillet i grundlovsforhør i morgen i retten i Glostrup. Han bliver sigtet for drabsforsøg.