Krimi

Kvinde tævede røver i Århus

Selv om hun blev både truet og snittet i panden, så lykkedes det en 42-årig kvinde i Århus at jage en truende og knivbevæbnet røver på flugt.

Kvinden, der ifølge politiet går til boksning, langede nemlig lynhurtigt to knytnæveslag ud i ansigtet på gernings-manden, der gik i knæ et øjeblik, ind-en han valgte at tage benene på nakken.

Kvinden var ude at lufte sin datters hund på stierne bag Skjoldhøjkollegiet i Brabrand, da manden pludselig trådte frem foran hende.

Ville skyde hund med en kniv

"Jeg skyder din hund", råbte han, før han begyndte at true sig til kvindens penge, nøgler og mobiltelefon. Han svingede pludselig en lille kniv mod offeret, der mærkede, at hun blev snittet i panden, selv om hun nåede at trække hovedet til sig.

Men det fik kvinden til at knytte næverne og ifølge vagtchefen Mogens Brøndum hos Østjyllands Politi ramte hun røveren to gange på siden af hovedet.

Politiet hører gerne fra folk, der har set overfaldsmanden. Han beskrives som somalisk af udseende, 20-25 år, 170 cm. høj og almindelig af bygning. Han havde sort, fladt hår og mørkt tøj på.