Sigtet for drabsforsøg efter skud

En mand i 20'erne er anholdt og sigtet for drabsforsøg i forbindelse med et skyderi McDonald's på Randersvej i Århus. Skyderiet skete den 29. november.

Manden blev fremstillet i grundlovsforhør i dag og blev fængslet for fire uger, oplyser Østjyllands Politi.

Østjyllands Politi har gået meget stille med dørene i sagen, og da manden i dag blev fremstillet i grundlovsforhør, skete det bag dobbelt lukkede døre.

Mørklægning af sagen

Dommeren besluttede, at ikke en gang sigtelsen måtte læses op i retten, inden dørene blev lukket, da detaljer i sagen kan skade den sigtedes sikkerhed.

"Han færdes i en personkreds, hvor of-fentlighed om sagen kan skade sigtedes sikkerhed," siger dommeren.

Østjyllands Politi vil nødigt udtale sig og sagen.

"Vi holder kortene tæt til kroppen af hensyn til efterforskningen," siger politiinspektør Ole Madsen fra Østjyllands Politi.

Flere mistænkte

Ifølge stiften.dk's oplysninger er den sigtede ikke den eneste, der er mistænkt for at have affyret et skud gennem vinduet på McDonalds lørdag 29. november klokken 21.30.

Skuddet blev affyret fra en bil. Projektilet ramte et medlem af Trillegårdsbanden, der sad og spiste sammen med nogle kammerater. Han blev såret i den ene skulder.

Politiet udtalte umiddelbart efter den farlige hændelse på McDonalds, at den eller de personer, som stod bag skyderiet, sandsynligvis skal findes i kredsen omkring Hells Angels. Nærmere bestemt rockernes ungdomsafdeling AK81.

Men efter anholdelsen af den unge drabssigtede er politiet tavs.