Krimi

Fængslet for drabsforsøg

Politiet er kommet et skridt nærmere en opklaring af drabsforsøget mod en 46-årig tatovør fra tatovør- forretningen "Route 81" på Nørrebro. I dag blev en 21-årig mand fremstillet i grundlovsforhør og fængslet for fem dage.

Skudepisoden fandt sted 15. september, da to mænd kørte op på siden af tatovørforretningen på Nørrebrogade i København og skød tre gange gennem ruden i hovedhøjde. Tatovøren blev ramt i halsen, hvor han heldigvis havde en tyk guldkæde hængende, der formentlig reddede hans liv.

Kunne have ramt flere personer

Ud over den 46-årige bestyrer af "Route 81" opholdt flere andre personer sig i lokalet, da kuglerne begyndte at fyge. Og uden for tatovørforretningen - tæt ved et af indgangshullerne fra et projektil - holdt en barnevogn med et sovende barn. Ingen andre blev dog ramt af skuddene, der faldt midt i den travle bydels myldretid.

En anden ung mand har siddet fængslet for drabsforsøget siden 10. november.