Krimi

To fængslet for skud mod tatovør

To unge mænd er sigtet for at forsøge at dræbe, da de skød gennem ruden til tatovørbutik på Nørrebro i København og ramte en 46-årig mand i halsen.

Begge sigtede nægtede sig skyldige under dagens grundlovsforhør, hvor dommeren valgte ikke at varetægtsfæng-sle duoen. Til gengæld fik de deres anholdelse opretholdt i tre døgn. Offeret overlevede skudepisoden, der fandt sted 15. september, da en scoo-ter med to mænd kørte op på siden af tatovørforretningen "Route 81" på Nørrebrogade i København og skød tre gange gennem ruden i hovedhøjde.

Hverken gerningsvåbnet eller scooteren er ifølge politiet dukket op efter skyderiet.

Barnevogn holdt i skudlinjen

Ud over den 46-årige bestyrer af "Route 81" opholdt flere andre personer sig i lokalet, da kuglerne begyndte at fyge. Og uden for tatovørforretningen - tæt ved et af indgangshullerne fra et projektil - holdt en barnevogn med et sovende barn.

Ingen andre blev dog ramt af skuddene, der faldt midt i den travle bydels myldretid.