Krimi

14 anholdt efter bandeopgør

Folk stod næsten i kø for at blive anholdt, da stridighederne mellem rockere og indvandrerbander blussede op igen i Odense. I alt blev 14 personer taget af politiet i løbet af onsdagen. Det hele begyndte, da et medlem af Hells Angels-støttegruppen AK81 fik tæv med et baseballbat og flygtede ind i en pornobutik på Vesterbro.

Ifølge vicepolitiinspektør Niels Erik Nymark Jensen fra Fyns Politi var det to unge med udenlandsk baggrund, der uddelte slagene. De to mistænkte blev senere på dagen anholdt.

Fund af ammunition

Kort efter stoppede en patrulje en bil med fem AK81'ere og fuldgyldige HA'ere i. I bilen blev der fundet en del ammunition, men ingen våben.

"Det bekræfter vores teori om, at der sker noget," siger vicepolitiinspektøren.

Fundet fik politiet til at ransage HA-klubhuset og der fandt man yderligere projektiler. I den forbindelse blev et fuldgyldigt medlem af rockerklubben anholdt. Politiet fik på et tidspunkt nys om, at rockerne havde tilkaldt forstærkning og en bil med fire medlemmer af AK81 på vej fra Randers, blev stoppet på motorvejen. Da politiet ikke fandt noget på dem, blev de dog løsladt igen.

Visitationszone i Odense

For at lægge en dæmper på opgøret har politiet i Odense indført en visitationszone, hvor man uden videre mistanke kan gå i lommerne på folk. En person blev anholdt, da betjentene fandt en kniv på ham, og endelig måtte en mand følge med, da han modsatte sig visitation og sparkede ud af politifolkene.