Krimi

Peter Lundin hemmeligt gift

Ansatte ved Østjyllands Statsfængsel i Horsens er i oprør, efter at den livs-tidsdømte firedobbelte morder Peter Lundin i går blev gift ved en ceremoni i anstalten.

Bruden er 26 år, og har angivelig væ-ret kæreste med morderen i et års tid, hvor hun har besøgt ham i fængslet.

Hans hemmeligholdte bryllup skaber be-kymring blandt personalet, der ikke me-ner at kunne beskytte den unge kvinde, selvom samværet under besøgene hos æg-temanden foregår i et særligt rumaflyttet besøgsrum.

Opmærksomhed mod kvinder

Peter Lundin er idømt livstid for drabene på Marianne Pedersen og hendes to sønner i Rødovre i 2000. Forinden var han i USA dømt for at have kværket sin mor. Peter Lundin kalder sig i dag Bjarne Skounborg.

Herhjemme har han tilbragt hovedparten af sin afsoning i Anstalten ved Herstedvester.

Da han blev overflyttet til det ny statsfængsel i Horsens for under et år siden, understregede eksperterne i Herstedvester, at der skulle rettes særlig opmærksomhed mod kvinder, som ønskede at besøge ham i fængslet.

Grunden er Lundins kendte agressivitet og ekstreme seksualitet.

Brud var i fængsel i 12 timer

Peter Lundins far, Ole Bostrøm Skounborg, bekræfter over for Ekstra Bladet, at sønnens bryllup var planlagt til i går, men havde i aftes endnu ikke haft lejlighed til at lykønske sin søn.

Bruden opholdt sig i går 12 timer i fængslet, men afviste meget vredt at udtale sig om brylluppet, da hun ved 21-tiden forlod stedet for at køre hjem.