Krimi

Otte HA-rockere fængslet i Odense

Otte mænd med tilknytning til Hells Angels i Odense blev i dag varetægts-fængslet i grundlovsforhør bag lukkede døre. Fængslingerne kom efter en ransagning af HA'ernes rockerborg på Petersmindevej, som i weekenden blev beskudt af indtil videre ukendte gerningsmænd.

De otte sigtes for bl.a. overtrædelse af våbenloven. Men da retsmøderne foregik bag såkaldt dobbeltlukkede døre, kan politiet ikke oplyse de præcise sigtelser. Syv af rockerne blev fængslet i fire uger, den ottende i 14 dage.

En af de nu fængslede blev anholdt, mens han sad og sov i en bil. I bilen var der en pistol. To andre blev også taget i en bil, som de smed pistol og ammunition ud fra.

De fem øvrige blev anholdt mandag morgen i rockerborgen på Petersmindevej. I borgen var der både skyde- og slagvåben, og det sikrede altså de fem en sigtelse for overtrædelse af straffe- og våbenloven.