Bilka evakueret efter bombetrussel

Bilka i Odense er til formiddag blevet evakueret efter en bombetrussel. Et vidne, Trine Lai, fortæller til TV 2 / NYHEDERNEs brugerwebsite 1234.tv2.dk, at kunderne pludselig kunne høre orde-ne "rød kode, rød kode" i højttalerne i varehuset, hvorefter alle blev bedt om at forlade stedet omgående.

Politiet har rekvireret bombehunde og Kriminal Teknisk Center til at gennemgå bygningen. I forbindelse med dette har Fyns Politi oprettet en sikkerhedszone omkring Ørbækvej, Gørtlervej og Niels Bohrs Alle, hvor der er afspærret.

Forløb uden problemer

"Evakueringen forløb heldigvis uden problemer. Nu står vores personale og kunder sammen på parkeringspladsen i solskinnet. Vi håber bare, at der ikke er noget alvorligt på fære," siger varehuschef Morten Villum til fyens.dk.

Trine Lai bekræfter, at evakueringen af varehuset foregik forholdsvist roligt. Alle blev hjulpet ud af personalet, men vogne og varer blev stående.