Krimi

22-årig efterlyses for drabsforsøg

Den 22-årige Imer Zulbehari har været efterlyst af politiet siden han i starten af juli forsøgte at stikke tre personer ihjel med en kniv under en fest i en rugbyklub på Amager.

Under en privatfest i klubben på Arsenalvej dukkede en større gruppe mænd op til festen og var stærkt provokerende mod resten af selskabet, som ikke havde inviteret dem. Sidst på natten udviklede det sig til håndgemæng, da der opstod et skænderi, fordi en fra flokken ikke ville overholde rygeforbudet i lokalet. Det skriver Ekstra Bladet.

Under skænderiet blev tre mennesker stukket ned. Den ene blev stukket i maven, mens en anden fik flere stik i ryggen og den sidste blev stukket i baglåret. De måtte alle på operationsbordet.

Flere fra selskabet jagtede efterfølgende knivstikkerne gennem byen. Jagten sluttede dog, da endnu en af knivstikkerne trak en pistol og affyrede flere skud.

En 23-årig mand blev siden anholdt for medvirken til knivstikkeriet, da han forsøgte at skjule sig i et skab i en lejlighed. Men politiet mangler stadig en gerningsmand.

For at lægge yderligere pres på den eftersøgte, har Københavns Politi i dag offentliggjort et billede af den 22-årige.