Krimi

Drabsforsøg var Satans skyld

En 38-årig psykisk syg mand mener, at Satan havde en finger med i spillet, da han i tirsdags forsøgte at dræbe sin kone, skriver Frederiksborg Amts Avis.

"Jeg ville ikke slå hende ihjel. Det var en kamp mellem mig og Satan i mit hoved. Jeg kæmpede og kæmpede imod det, men jeg kunne ikke gøre noget som helst".

Sådan forklarede manden fra Hillerød i går i et grundlovsforhør ved Retten i Hillerød, hvor han sad sigtet for at have forsøgt at dræbe sin 33-årige kone med en 15 centimeter lang brødkniv. Hvis ikke han gjorde det, ville Satan tage hans øje ud og rive det i stykker, forklarede han.

Det var en kamp mellem mig og Satan i mit hoved. Jeg kæmpede og kæmpede imod det, men jeg kunne ikke gøre noget som helst

Sigtet for drabsforsøg

Flygtede i sikkerhed hos naboen

Den 38-årige tog tilløb til at dræbe sin kone tre-fire gange, før Satan tirsdag ved middagstid fik taget overhånd. Han gik ud på toilettet, hvor konen var i gang med at pakke nogle ting sammen, og låste dem begge inde. Herefter angreb han med kniven.

Der opstod tumult, og konen fik vristet kniven fra sin mand. Hun flygtede over til naboen og sikrede derved sit liv. Manden er nu varetægtsfængslet i surrogat for fire uger.