Krimi

Polsk sømand overfaldet med køller

En polsk sømand er indlagt på Odense Universitetshospital med alvorlige skader, efter at han natten til i dag blev angrebet af en gruppe mænd i Kolding, skriver JydskeVestkysten. Gruppen brugte køller og jernrør mod sømanden og hans kollega, der blev overfaldet, da de var på vej hjem til deres skib. Den indlagte fik kranie-brud, og hans tilstand gør, at poli-tiet ikke har kunnet tale med ham. Den anden slap med færre skader.

Forbrydelsen blev opdaget ved et-tiden, da en patrulje tilfældigt opdagede de to ofre på Jens Holms Vej.

Arabiske overfaldsmænd

Overfaldsmændene beskrives som af arabisk herkomst, og gruppen havde en leder, der var ældre end de andre. Han har tykke kinder og tyk mave og var iført bl.a. en flødefarvet skjorte, skriver JydskeVestkysten.