Krimi

Plejefar for dommeren i dag

I dag falder der dom over en 52-årig plejefar for tre palæstinensiske flygtningepiger.

Han står tiltalt for et årelangt seksuelt misbrug af pigerne, som nu er 14, 15 og 16 år.

Pigerne kom i familiepleje hos den 52-årige, der boede på Skælskør-egnen, efter en kaotisk barndom, der kulmine­rede for nogle år siden, med at deres biologiske far slog deres mor ihjel i Greve. Opholdet hos plejefaderen blev indledningen til en lang gang omsorgs­svigt fra flere kommuner og indlednin­gen til sexmisbrug på to adresser i den gamle Skælskør Kommune.

Blev misbrugt mindst en gang om ugen

Ifølge anklageskriftet har misbruget have stået på i godt to år for den ældste af pigernes vedkommende. Hun var på det tidspunkt mellem ni og 11 år. Den 52-årige er tiltalt for mindst en gang om ugen at have haft samleje og andre former for kønslig omgang med hende samt at have slået hende næsten dagligt i hovedet og på kroppen.

Den nu 15-årige pige var mellem seks og 11 år, da misbruget fandt sted. I dette tilfælde er den 52-årige tiltalt for at have krænket blufærdigheden og for flere gange at have slået hende.

Den nu 14-årige pige var mellem otte og ti år, da den 52-årige efter anklageskriftet skulle have haft samleje med hende mindst fire gange.