Krimi

Våbenlager fundet i bil i Århus

Et tip om, at der muligvis var narkotika i en lejlighed i Risskov ved Århus, førte i aftes til anholdelse af en 41-årig mand. En visitation af manden, der kom til adressen, mens politiet observerede stedet, afslørede, at han havde en skarpladt pistol på sig.

Og da hans bil blev undersøgt dukkede der et helt våbenlager, bestående af endnu en pistol, en revolver, et oversavet jagtgevær i tre stykker, fire signalpistoler, to peberspray og en del ammunition op.

Også fund af stoffer

Ransagningen af bilen afslørede også 445 gram hash, 17,25 gram amfetamin, 0,85 gram brun heroin samt 16 tabletter. Hvad slags tabletter, der er tale om, er endnu ikke undersøgt, oplyser vagtlederen hos Østjyllands Politi i Århus.

Der blev ikke fundet narkotika i lejligheden.

Den 41-årige, der sigtes for overtrædelse af våbenloven og loven om euforiserende stoffer, tiltales muligvis også for overtrædelse af straffeloven, når han i dag fremstilles i grundlovsforhør.