Krimi

Avisbud er døende efter overfald

Det 16-årige avisbud, der i går eftermiddag blev overfaldet af tre teenagere på Amager, er erklæret hjernedød af lægerne på Rigshospi-talet. Moderen til den dræbte dreng håber, at retfærdigheden sker fyldest:

"Han har aldrig såret et eneste mennesker i hele sit 16-årige liv. Min søn havde både krop og sjæl. Jeg ønsker kun én ting: At de, der har gjort dette her mod min søn og mig, bliver straffet. For det her er meget voldsomt," siger hun. Familien skal nu tage stilling til, om respiratoren skal slukkes.

Sigtet for drabsforsøg

De tre formodede gerningsmænd blev i dag fremstillet i Københavns Dommervagt. Her blev de sigtet for drabsforsøg, da offeret stadig var i live.

Retsmødet, der foregik for lukkede døre, endte med, at dommeren fængslede dem alle tre for 27 dage. De to yngste, et par brødre på 15 og 17 år, blev på grund af deres alder fængslet i surrogat på en ungdomsinstitution.