Krimi

16-årig i livsfare efter køllebank

Et 16-årigt avisbud er livsfare, efter han i eftermiddags blev slået ned med en kølle på Polensgade på Amager, oplyser Københavns Politi.

Tre mænd blev senere anholdt for over-faldet, der var så voldsomt, at dren-gen måtte have hjertemassage. Han er stadig bevidstløs.

"Som det ser ud nu, så stiger tre mænd ud af en bil på Amager og spørger drengen "hvad glor du på?". Kort efter bliver knægten slået med noget, der formentlig er et baseballbat," siger vagtleder Mads Firlings.

Mændene blev anholdt efter en stor-stilet politijagt med alt disponibelt mandskab," siger Mads Firlings.

"Overfaldet er fuldstændig sindssygt. Den 16-årige deler bare aviser ud med en kammerat, men det provokerer åbenbart de tre personer i bilen. Han gik ud som et lys efter slaget," lyder det fra efterforskningsleder Poul-Erik Feddersen.