Krimi

Tæt på at dø under sexoverfald

En 47-årig kvinde på vej fra et bryl-lup, blev cirka klokken to i nat udsat for et særdeles groft seksuelt over-fald, der nær kostede hende livet. Overfaldet fandt sted ved kirken i Vangede nord for København.

Kvinden kom gående ad en vej, da hun blev overfaldet af en veltrænet, dansk mand på 25 til 30 år iført grønne sko af mærket Adidas. Manden trak hende ind på et grønt område, tog kvindens bælte og spændte det om halsen på hende. Han strammede til, så hun næsten blev kvalt, mens han tvang hende til oralsex.

Overfaldsmanden stak af efter overfaldet.

Undersøgelser viser at kvinden var i livsfare under overfaldet. Bæltet lukkede for blodårerne i hendes hals, og ifølge politiet har hun fået punktformede blødninger i øjne, mund og bag ørene. Det er tegn på, at hun har været meget tæt på, at blive kvalt.

Politiet i Nordsjælland har endnu ingen mistænkte til overfaldet, men hører gerne fra alle, der kan bidrage til opklaringen.