Krimi

Diskotek: Ballade skyldes muslimer

Langt de fleste problemer på diskotek-erne kan relateres til en gruppe af unge, muslimske indvandrere. Sådan lyd-er det fra en af ejerne - Tommy Peter-sen - af Australian Bar i København, der flere gange har været omtalt i med-ierne for at afvise indvandrere. Tommy Petersen understreger, at det intet har med racisme og diskrimination at gøre:

"De ved ofte ikke, hvordan man opfører sig, fordi de ikke kender, eller ikke vil respektere, de normer og koder, der gælder for nattelivet herhjemme," siger han.

Diskoteket afviste i juni en ung dansk-tyrker på grund af sin frisure, en såkaldt armycut, med henvisning til stedets dresscode. I februar afviste diskoteket ligeledes tre udlændinge. Den pågældende dørmand har efterfølg-ende betalt en bøde på 1000 kroner.