Unge fester på stærk dyremedicin

Et bedøvelsesmedikament til heste og andre større dyr er begyndt at brede sig som rusmiddel blandt unge i party- og misbrugsmiljøet. Det skriver JydskeVestkysten.

På internettet udveksler de unge erfaringer med hestebedøvelsesmidlet Ketamin, og så sent som fredag aften blev to unge mænd kørt på skadestuen efter at have indtaget det hvide krystalliserede stof ved en fest i landsbyen Durup ved Skive.

Den ene blev indlagt med alvorlige tegn på forgiftning.

"Det er ikke ukendt for os, at de unge i miljøet bruger medicin, som er beregnet til dyr. De har en ufattelig lyst til at eksperimentere, og deres risikovillighed er enorm. Det ser ud til, at de er ligeglade med at tage noget, som de kan blive syge eller i værste fald dø af," siger Bent Eenberg, kriminalkommissær ved Syd- og Sønderjyllands Politi i Esbjerg til JydskeVestkysten.