Krimi

DSB trætte af fodboldbøller

To gange inden for en måned har fod-boldfans fra Brøndby raseret de tog, der skulle bringe dem hjem efter kampe.

Selv om DSB helst er fri for fodbold-bøller, kan de ikke selv stoppe problemet. Det skriver MetroXpress.

"Vi kan ikke afvise folk, medmindre vi er sikre på, at de udgør en sikkerheds-risiko. Og det kan vi ikke vurdere ved at se, om folk har fodboldtrøje på," siger kvalitetschef Georg Bentzen. Politiet har fulgt fansene til toget for at undgå ballade. Men på togturen har de været overladt til sig selv.

"Og man kan altså ikke forvente, at de få mennesker, der normalt holder øje med toget, skal være i stand til at tackle en hel gruppe bøller," siger Georg Bentzen, som håber, at politiet vil hjælpe med at finde frem til bøllernes identitet, så DSB kan gå rettens vej for at få erstattet det ødelagte inventar.