Kommunalvalg

Valgresultater for kommunalvalg 2021

Gå til Regionalvalg

Her på siden kan du se valgresultatet for kommunalvalget 2021 i alle landets kommuner. Vælg det valgsted, du ønsker at se valgresultatet fra. Du kan både se det samlede valgresultat for din kommune og resultaterne for det enkelte valgsted. Kortet nedenfor viser, hvilket parti der har fået flest stemmer i hver kommune. Du kan finde valgresultater for regionalvalget her.

Vælg din kommune

Solrød Kommune

Liberal Alliances Emil Blücher har opnået støtte fra et flertal, og dermed opnår Liberal Alliance sin første borgmesterpost ved valget. Emil Blücher fik mange personlige stemmer og har fået opbakning fra et flertal bestående af Venstre, Konservative og Havdruplisten.

OBS: Tidligere har det fremgået her, at Socialdemokratiets Jonas Ring Madsen blev ny borgmester i kommunen. Således er det anden gang siden valget, at en kandidat, der af et flertal er blevet lovet borgmesterkandidaten, sidenhen er blevet kuppet. Under første konstituering udspillede der sig nemlig også et drama, hvor Det Konservative Folkeparti midt om natten havde opnået støtte til borgmesterposten i et kvarter, før Liberal Alliance skiftede side for at støtte Socialdemokratiet.

Stemmefordeling Solrød

Opdateres om 60 sek.

100% optalt

Stemmefordeling
PartiStemmer+/-
Venstre19.6%-16.7%
Socialdemokratiet16.8%-1.8%
VoresSolrød16%16%
Liberal Alliance14.9%8%
Konservative11.3%4.8%
Havdruplisten6.4%-0.5%
Dansk Folkeparti4.6%-4.2%
SF3.7%-1.3%
Nye Borgerlige3.4%1.4%
Enhedslisten2.3%2.3%
Radikale Venstre1%-2.7%
Stemmeprocent: 73.4%Stemmer: 13,049

byrådet i Solrød

3 mandater

  4 mandater

   4 mandater

    3 mandater

     3 mandater

      1 mandat

       1 mandat

        Savner du en kandidat

        Vil du se, hvordan det er gået en bestemt kandidat, som ikke er valgt ind til byrådet? Se alle kandidater og se deres personlige stemmer her.