Kommunalvalg
Borgmester
Billede af Emil Blücher

Emil Blücher

1,581 personlige stemmer
Liberal Alliance

Opstiller i

Solrød

Job

Iværksætter

Om mig og mine mærkesager

Jeg brænder for at skabe en kommune, hvor vi lytter til borgerne, og hvor fokus er på en god kernevelfærd frem for på prestigeprojekter. Tiden er inde til en ny borgerlig borgmester.
Mere om Emil Blücher

Kandidatens svar på kandidattesten

Afsluttende bemærkninger fra Emil

Jeg er flittig og hårdtarbejdende, og vægter indragelse af borgerne højt. Vigtige sager skal nemlig ikke besluttes bag lukkede døre, men i samarbejde mellem borgere, byråd og forvaltning. Deruden er jeg tilhænger af, at kommunale sager skal belyses grundigt, inden at beslutningerne træffes.

I forbindelse med at transportcenteret var til debat, var jeg således særligt kritisk over, at der aldrig blev udarbejdet en businesscase for projektet. Samme tendens ses ift. et nyt rådhus, hvor argumenterne der har været bragt i spil, ikke kan retfærdiggøre en investering på mellem 200-300 mio. kroner.

Med alt den kommunale fråds som ses, samt kassebeholdningen på over 300. mio kroner, er der god mulighed for at sikre borgerne velfærd af høj kvalitet. "Need to have" skal blot prioriteres højere end "nice to have".

Jeg har den fornødne erfaring og den rette mængde gå-på-mod, til at trække Solrød Kommune i en ny retning: en attraktiv beboelseskommune med plads til alt fra børn til seniorer.