Watch out Apple: Vi har allerede smartwatches

16x9

<p>Der manglede bestemt ikke hype og opmærksomhed, da Apple annoncerede deres næste produktkategori, smartwatch.

Der manglede bestemt ikke hype og opmærksomhed, da Apple annoncerede deres næste produktkategori, smartwatch. Men hvor vi skal vente mere end et halvt år på det kommende Apple Watch, så kan du allerede nu prøve kræfter med konkurrenternes. 

Vi fik to af de helt nye ind forbi vores webtv-studiet, så I også kunne få et kig nærmere på hvad konkurrenterne komme med. Der er tale om LGs nyeste G Watch R og det fuldbyrdige smartphone-ur, Samsung Gear S. 

De byder på hver deres smartwatch-bud, som et traditionelt design og en kæmpe skærm. Men se hvordan de tager sig ud i det korte indslag forneden. 

Jeg havde ligeledes begge ure med ind forbi Go' morgen Danmark-studiet på Hovedbanegården. Sammen med andre modeller som Pebble, Samsung Gear 2 og LG G Watch, tog vi et kig på hvad fremtiden egentlig byder på, og hvad sådanne ure skal kunne.

Urene koster alt lige fra omkring 1.000 kroner og op til over 2.000 kroner, og afhænger af funktioner og muligheder. Det dyreste er LG G Watch R, der både designmæssigt og indholdsmæssigt virker som at være et stykke foran de andre. 

Apple Watch forventes også at ligge i et prisleje på lidt over 2.000 kroner.