Børne-sexforbryder slår til igen

16x9

Manden, der den 26. oktober begik seksuelt overgreb på en 11-årig pige på det sydlige Fyn, har formentlig slået til igen, oplyser Fyns Politi.

De modtog i går klokken 16:30 en anmeldelse om et seksuelt overgreb mod en 10-årig pige fra Refsvindinge.

Pigen var klokken 15.05 på vej fra sin Skolefritidsordning til sit hjem på Longvej, da en rød ældre bil kørte op på siden af hende.

Manden i bilen stod ud og tog fat i hende og hev hende ind på bagsædet.

Derefter kørte de lidt rundt i området, inden han stoppede bilen og forgreb sig seksuelt på den 10-årige pige.

Pigens øjne var tildækkede
"Der er næppe tvivl om, at der er tale om den samme gerningsmand, som begik et overgreb mod en 11­årig pige i Vester Skerninge den 26. oktober. De oplysninger, pigen har kunnet fortælle os, tyder på det. Lugten af tobak og det faktum, at manden nærmest var lidt høflig er samme mønster som sidst", siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen i en pressemeddelelse.

Pigens øjne var dækkede under overgrebet, og hun har derfor ikke kunne give et detaljeret signalement af manden. Men hun beskriver ham som lidt ældre - måske midaldrende. Han har iført en sort trøje og en sort hue. Desuden lugtede han af tobak. Præcist som ved det tidligere overgreb på den 11-årige pige for knap en måned siden.

Efter overgrebet mod pigen kørte gerningsmanden hende hen til hovedvejen mellem Refsvindinge og Ørbæk ved Longvej, hvor han satte hende af.

Politiet håber nu på, at vidner vil henvende sig. Det gælder mennesker, der har set en rød bil nær Refsvindinge og Ørbæk onsdag eftermiddag. Og i særdeleshed, hvis den er set på Hovedvejen og ved Longvej i tiden mellem klokken 15 og 16.30.