De bedste gadgets til børn

Legetøj skal der til, her er det Air Hog Zero Gravity Laser, der kører på hovedet Har du brug for nyt legetøj til barnet eller findes der en barnlig s

Legetøj skal der til, her er det Air Hog Zero Gravity Laser, der kører på hovedet
 
Har du brug for nyt legetøj til barnet eller findes der en barnlig sjæl i dig, så har jeg fundet 4 oplagte gadgets, som kunne hjælpe dig på vej.
 
Til babyen - iPhone-rangle
Pris: cirka 100 kroner
 
Du kan købes nok så dyrt legetøj til den lille, men din mobil er konsekvent den skæggeste ting, som barnet kan få fat i. Men i disse smartphone-tider kan din mobil sjældent holde til at blive gennemgnavet og tyret i gulvet.
 
Så derfor har Fisher Price lavet Appitivity Case, der kan beskytte din iPhone, men som barnet stadig kan lege med med diverse apps på skærmen. 
 
Prisen værd: Uden tvivl - og klart et hit hos både barn og forældre, da telefonen så ikke smadrer ved første tyr lige i gulvet. 
 
Til +1 år - lære-bamsen
Pris: 699 kroner
 
Denne bamse fra Fisher-Price kaldet Laugh and Learn Dance and Play Puppy er kommet ud i en ny version, der kan vrikke, danse og synge, så barnet både bliver underholdt og kan lære noget. Bamsen kan tælle til 10, klappe med poterne og lære barnet at tale i en mild forstand.
 
Selv er min 14 måneder datter blevet meget glad for at sige hej til bamsen, og har allerede udviklet et kærligt forhold til bamsen, som hun aer på kinden.
 
Prisen værd: Klart et hit! Selv om man som forældre godt kunne leve uden den megen larm og snak, og hurtigt bliver træt af bamsens stemme, så er det et hit hos barnet. 
 
Til +3 år - laser-styret bil
Pris: 350 kroner
 
Vi rykker lidt op i årene, og så er denne alternative fjernstyrede bil et klart hit hos drengene. Air Hogg Zero Gravity Laser styres udelukkende ved hjælp af en "lys-pistol", som viser hvor bilen skal køre hen. Den kører så efter strålen akkurat som når du leger fangeleg med katten og lyskeglen. 
 
Den kan endda køre på både væg og loft, da den har en suge-evne, der betyder, at du kan lægge i sengen og køre afsted med bilen på loftet.
 
Prisen værd: Den er umiddelbart sjov i 5 minutter, men desværre suger den selve bilen for strøm en tand for hurtigt til at det er helt skægt. 
 
Til +10 år - Helikopteren
Pris: 2.500 kroner
 
iPad-helikopteren AR.Drone 2.0 er kommet i en ny version, der nu har bedre kamera i HD, bedre kontrol når du skal flyve den og som har en masse ekstra funktioner i form af upload til Youtube, flyve-spil mod andre AR.Drones og som har plads til et USB-stick, så du kan få optagelserne hurtigt ned på computeren. 
 
Prisen værd: Klart et hit for store såvel som små, og den er oplagt til at lave anderledes Youtube-videoer, men desværre er den noget skrøbelig, alt for dyr og så løber den stadig alt for hurtig tør for strøm.
 
Se indslaget fra i morges, hvor jeg dog først i anden omgang lykkedes at få styr på helikopteren, så vi kan komme i luften.
 
Del 1
http://www.youtube.com/watch?v=IjP_nv8-X3Y
 
Del 2
http://www.youtube.com/watch?v=u5_n4YXh7oI
 
Og her er hvad helikopteren så i sit vilde øjeblik:
http://www.youtube.com/watch?v=NR1R-A-pOr4