Fakta vil også sælge rejser

16x9

Discountkæde sælger nu også ferierejser sammen med mælk og pålæg...

Der er snart ikke den vare, som man ikke kan slæbe med hjem fra supermarkedet. Seneste skud på stammen er discountkæden, Fakta, der vil til at sælge rejser sammen med rugbrødet og mælken.

Fakta og DTF Travel begynder nu at sælge rejser med ophold på 3- og 4-stjernede hoteller. Rejserne kan købes i samtlige Fakta-butikker landet over, oplyser Coop Danmark, der ejer forretningskæden.

Konceptet indebærer, at kunden vælger et rejsebevis i sin lokale Fakta. Når rejsebeviset er betalt ved kassen, aktiveres en kode på rejsebeviset, som kunden efterfølgende skal indtaste på en hjemmeside.

Her kan kunden efterfølgende vælge mellem en række rejsemål i Danmark og i udlandet.

- Der ingen tvivl om, at kunderne i deres dagligdag ønsker enkle og hurtige indkøbsprocesser. Det behøver ikke at være mere kompliceret for vores kunder at købe en rejse end en liter mælk, siger administrerende Fakta-direktør Claus Jensen.

Administrerende direktør i DTF Travel, Poul Sørensen, tror på at samarbejdet med Fakta kun er begyndelsen. Han forventer, at introducere salgsmetoden i andre typer detailhandelsforretninger.