Her er champagnedrengens største mediestunts

16x9

Den 22-årige iværksætter Mads Dinesen, der sidder på anklagebænken for at have svindlet for millioner, er ikke uden grund en kendt person af offentligheden.

Og heller ikke uden egen skyld. Champagnedrengen, som medierne har døbt den unge iværksætter, har gentagne gange selv søgt rampelyset og skiltet med sin ekstragante livsstil - blandt andet har han blendet og drukket en 1000-kroneseddel og hældt dyr champagne i et "fattig-hul".

Tv2.dk har samlet en liste en række af Mads Dinesens største og værste medie-øjeblikke.

April 2011: Mads Dinesen bryder for alvor gennem mediemuren. Natklubben Nasa får ny medejer og administrerende direktør: Den 19-årige Mads Dinesen. Han omdøber efterfølgende Nasa til "1.TH.".

1. april 2011: Dinesen optræder i en helsides-artikel i Børsen under overskriften: "Eksklusivitet handler ikke om penge". Artiklen handler om, at den kun 19-årige erhvervsmand, er tiltrådt som medejer og administrerende direktør i natklubben Nasa. Han er ifølge Børsen en "iværksætter-komet".

15. aug. 2011: Mads Dinesen optræder i Go' Morgen Danmark, hvor han fortæller, hvordan han skabte sin egen succes. I programmet fremviser Mads Dinesen, der er kendt for at være glad for champagne, sin håndledstatovering: Champagne-producenten Dom Pérignons logo.

19. oktober 2011: Natklubben 1. TH. bliver lukket af fogeden på grund af ubetalte regninger tilDong Koda­Gramex.

26. juni 2012: Mads Dinesen trækker for første gang store overskrifter. Det sker efter, at han offentliggør et billede, hvor 'champagnedrengen' hælder dele af en flaske dyr 4,5 liters champagne af mærket Dom Pérignon i et indsamlings-hul for fattige - en handling, han selv poster på sin Facebookprofil, og som efterfølgende vækker offentlig harme. Samme dag svarer Dinesen igen ved at byde en hjemløs på et måltid mad og efterfølgende give ham en håndfuld pengesedler i hånden. Dinesens mediestunt poster han selv på Facebook med teksten: "Kære alle dybt forargede. Jeg har lige taget en frokost med Kurt, givet ham mad, kaffe og lidt lommepenge.. Hvad har I gjort?? ;)"

Juli 2012: Natklubben 1. TH. sættes til salg.

9. juli 2012: Mads Dinesen beskyldes for at have snydt to tidligere ansatte, der arbejder for ham på natklubben 1. TH. Ifølge de to ansatte, har de ikke fået deres løn.

11. juli 2012: Mads Dinesen skriver på sin Facebook-profil: Kære venner, I har ikke læst annoncen, jeg har det strålende. Det er mine ansatte, som ikke har det godt ;0)

30. oktober 2012: Eventfirmaet ICS indgiver en politianmeldelse af Mads Dinesen. Virksomheden har angiveligt betalt Dinesen 530.000 kroner for et arrangement, der skulle afholdes på natklubben, 1.TH. Dinesen var på det tidspunkt dog ikke længere ejer af natklubben. Det er ikke redaktionen bekendt, om der er faldet dom i sagen.

14. juni 2013: Mads Dinesen får en fængselsdom for spritkørsel. I retten bliver den relativt unge Mads Dinesen frakendt sit kørekort i 10 år oveni i dom på et halvt års betinget fængsel.

18. juni 2013: Mads Dinesen bliver igen taget af politiet for promillekørsel. Det sker fire dage efter, han får en dom for at køre bil i alkoholpåvirket tilstand. På det tidspunkt havde politiet siden april 2012 tiltalt Mads Dinesen 13 gange. Blandt andet for kørsel uden kørekort, spirituskørsel ligesom man havde taget ham for at have kokain på sig.

11. oktober 2013: 'Champagnedrengen', som medierne ynder at kalde den unge Mads Dinesen, går efter eget udsagn i behandling for sit overforbrug af dyr champagne. Det sker efter, han er blevet stoppet af politiet for at køre i alkoholpåvirket tilstand.

22. oktober 2013: TV3 annoncerer, at Mads Dinesen medvirker i programmet: "Kræsne købere", hvor Mads Dinesen leder efter ny bolig. Mads Dinesen fortæller i programmet, at han leder efter en bolig til 16 millioner kroner.

5. november 2013: Mads Dinesen udtaler til Ekstra Bladet, at han er god for mange millioner. Han kunne, hvis han ville, hæve 20 millioner næste dag, lyder det.

19. november 2013: Dinesen får myndighedernes interesse. Han mistænkes for at stå bag millionsvindel ved at forfalske kontoudtog fra Danske Bank for at angive, at selskabet Dikoin Denmark Holding er mere værd, end det rent faktisk er. Det får Sø- og Handelsretten til at opløse Dinesens selskab. Det er ikke redaktionen bekendt, om der er faldet dom i sagen.

4. januar 2014: Dinesen forarger danskerne ved at blende en tusindekrone-seddel i en drink, som han efterfølgende drikker - et stunt, der bliver filmet og efterfølgende delt af Mads Dinesen selv.

1. februar 2014: Den unge erhvervsmand donerer 140.000 kroner til Danmarks Indsamlingen via. anpartsselskabet Dikoin Denmark Holding ApS. Donationen får mediernes opmærksomhed, da selskabet er gået konkurs -kreditorerne har ikke fået deres penge.

7. februar 2014: Mads Dinesen er igen i medierne. Efter at have fået kritik for at donere 140.000 kroner til Danmarks Indsamlingen via konkursboet Dikoin Denmark Holding ApS. Denne gang afviser Mads Dinesen, at Danmarks Indsamlingen får en krone, da den unge jetsetter mener, at DR har opført sig useriøst ved at gå til pressen. I protest vil han i stedet donere pengene til "En værdigt trængende".

12. februar 2014: I en kordineret aktion mellem Københavns Vestegns Politi og Bagmandspolitiet, blev to direktører i anholdt på deres adresser på Frederiksberg og i Rungsted. De er sigtet for bedrageri og dokumentfalsk for over 30 millioner kroner. Den ene af disse personer er Mads Dinesen.

Kilder: BT.dk, Eb.dk, Politiken.dk og Borsen.dk.