Den efterlyste Stein Baggers blå bog

16x9

Blå bog over den nu efterlyste direktør i det krakkede IT Factory, Stein Bagger:

Alder: 41 år

Civil stand: Gift med Annette Uttenthal (som vandt Gazzelleprisen i 2006). Stein Bagger har en datter på otte år.

Baggrund: Stein Bagger er norsk født, men voksede op i Frederiksværk.

Uddannelse: Der hersker stor usikkerhed om netop Stein Baggers uddannelse. Tirsdag oplyste Edinburgh Business School, at han har studeret på skolen, men at han aldrig gjorde uddannelsen færdig. Selv har Stein Bagger oplyst, at han har en bachelorgrad i både regnskab og økonomi samt en MBA (Master of Business Administration). Ifølge Bagger kommer dertil en ph.d. i international business.

Karrieren: Allerede i en tidlig alder kom hans liv til at handle om rådgivning, rationalisering og kvalitetsstyring hos blandt andet Danish Crown og McDonald's i Danmark.

Efter eget udsagn arbejder Stein Bagger 75 til 80 timer om ugen

1991: Er med til at stifte selskabet ARC og arbejdede, indtil det blev solgt, som administrerende direktør for selskabet, der beskæftigede sig med business proces reengineering.

1993: Arbejdede som administrerende direktør i Future Quality Systems, som han også var medstifter af i 1993. Virksomheden var en konsulentvirksomhed, og Stein Bagger arbejdede med rationalisering og procesoptimering

1997: Future Quality afvikles, da Stein Bagger i stedet fortsætter karrieren i softwarefirmaet MasterFrame, som han også var medstifter af. Stein Bagger var adm. direktør i MasterFrame indtil 2001.

2001: Bliver adm. direktør i IT Factory. Oprindelig var det dog slet ikke meningen, at Stein Bagger skulle til IT Factory. Han havde nemlig lavet en aftale med daværende topchef i CSC, Asger Jensby (nuværende bestyrelsesformand for IT Factory), om at komme til CSC i Sverige med henblik på at forbedre driften i det svenske CSC.

November 2008: IT Factory med adm. direktør Stein bagger i spidsen, modtager prisen som Danmarks bedste vækst-virksomhed.

December 2008: Går ned med IT Factory og forsvinder under en ferie i Dubai. Efterlyses af Interpol for økonomisk kriminalitet.

Andet: Stein Bagger har desuden arbejdet i det børsnoterede selskab Compass Group.

Igennem årene har Stein Bagger således arbejdet med at rationalisere og effektivisere forretningsgangene i en lang række selskaber.

Kilde: Computerworld