Afbudsrejser: Her er priserne LIGE NU

Tusindvis af danskere har netop fået ferie. Er du skuffet over det danske vejr, er der stadig gode muligheder for at finde en rigtig billig ferie.

Tusindvis af danskere har netop fået ferie. Er du skuffet over det danske vejr, er der stadig gode muligheder for at finde en rigtig billig ferie. I listen nederst finder du et udpluk af priserne på afbudsrejser lige nu, og i indslaget øverst får du gode råd om, hvordan du finder en billig afbudsrejse.

Selvom masser af danskere lige er gået på ferie, er der stadig mulighed for at finde en rigtig billig rejse inklusive både fly og hotel, viser nyt pristjek som rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk har lavet for TV 2.

- Det overrasker mig, at det er muligt at få afbudsrejser med fly og hotel i en uge helt ned til  1.299 kroner i skolernes sommerferie, når der i juni i år har været så dårligt vejr i Danmark og charterselskabernes udbud af rejser i år er reduceret" siger direktør Travelmarket Ole Stouby.

1.299 kroner for en uge med fly og hotel
Den billigste rejse lige nu går for en pris på 1.299 kroner. For de penge får du en uge til Burgas i Bulgarien, hvor der lige nu er 24 grader. Se hele pristjekket nederst.

Den uafhængige rejseekspert Stig Elling peger ligeledes på, at der stadig er billige rejser at finde, selvom det dårlige vejr betyder, at priserne på de fleste afbudsrejser starter ved omkring 2.500 kroner netop nu.

De billigste rejser kræver stor indsats
For at indfange en af de helt billige ferier til omkring 1.300 kroner kræver det ifølge Stig Elling, at du overvåger priserne på nettet konstant. Det kræver ligeledes, at du er villig til at tage en chance i forhold til hotellets kvalitet.

- Så skal du sidde ved nettet hele tiden og surfe på rejsebureauernes hjemmesider – så kan du godt være heldig at finde noget til rene foræringspriser, men så skal du også være klar til at rejse om nogen timer, siger Stig Elling, der generelt anbefaler at droppe de uspecificerede hoteller.

- Hvis du til gengæld ofrer ekstra 1000 kroner på din rejse, så kan du sikre dig, at du kommer til at bo på et kvalitetshotel. Jeg siger ikke, at de billige er noget skidt, men de har den standard, prisen indikerer, siger Stig Elling.

Ekspert: Familier bør droppe uspesificeret hotel            
Rejseredaktør hos Politiken Rejser Tina Krongaard er overvejende enig.

- Hvis I er et par, der bare skal bruge et sted at sove, så kan I godt tage chancen med et uspecificeret. I skal være friske på at tage chancen, for I kan lige så godt ende på et 2-stjernet hotel som på et 5-stjernet, siger Tina Krongaard i tv-indslaget ovenfor, hvor hun også fraråder familier med børn at vælge det uspecificerede hotel.

Herunder kan du se et udpluk af de billigste afbudsrejser lige nu. Den angivne temperatur er temperaturen på ankomstdagen.

Uspecificeret hotel:
29 juni, Bulgarien, Burgas, 7 dage, uspecificeret hotel, med Spies - kr. 1.299 (Billund) - 24 grader

27 juni, Tyrkiet, Antalya, 8 dage på uspecificeret med Star Tour - kr. 1.998 (Aalborg) - 26 grader

28 juni, Grækenland, Kreta, 7 dage på uspecificeret med Detur - kr. 2.396,- (København) - 28 grader

På 4-stjernet hotel:
29 juni, Cypern, Nordcypern, 7 dage på specificeret hotel med Turistrejser - kr. 3.199,- (København) - 31 grader

29 juni, Bulgarien, Sunny Beach, 7 dage på specificeret hotel med Balkan Holidays - kr. 2.795,- (Billund) - 26 grader

27 juni, Bulgarien, Burgas, 8 dage på specificeret lejlighed med Star Tour - kr. 3.998,- (Aalborg) - 25 grader

På 4-stjernet hotel med all inclusive:
27 juni, Tyrkiet, Alanya, 7 dage på specificeret hotel med Apollo - kr. 4.298,- (Aalborg) - 29 grader

29 juni, Tyrkiet, Monastir, 7 dage på specificeret hotel med Detur - kr. 4.196,- (Billund) - 29 grader

29 juni, Tyrkiet, Monastir, 7 dage på specificeret hotel med Detur - kr. 4.196,- (København) - 29 grader

Kilde til pristjek: Travelmarket.dk. Temperaturen er på rejsemålet på ankomstdagen.

I tv-indslaget herunder kan du se, hvordan du finder den billigste flybillet til din ferie.

I tv-indslaget herunder kan du se, hvordan du får mest service - og god whisky - for dine drikkepenge.