Vice-direktør stopper i C20-selskab

16x9
Chr. Hansens vicedirektør stopper efter 25 år i virksomheden. Foto: Asger Ladefoged / Scanpix Denmark

Drifts-direktør og vice-chef stopper i fødevarevirksomheden Chr. Hansen, der er i det danske C20-indeks.

Knud Vindfeldt, der er driftsdirektør og viceadministrerende direktør hos ingrediensproducenten Chr. Hansen - samt leder af Food Cultures & Enzymes-divisionen - udtræder af direktionen og stopper senere i 2017 i selskabet for at gå på pension.

Det fremgår af en meddelelse fra Chr. Hansen fredag morgen.

Knud Vindfeldt udstræder af direktionen med udgangen af februar, men derefter vil han i seks måneder fortsat være til rådighed som rådgiver for selskabets administrerende direktør, Cees de Jong, oplyser Chr. Hansen.

- Knud har været en af hovedkræfterne bag Chr. Hansens succes på mejerimarkedet, og han har været utrættelig i sine bestræbelser for at sikre fortsatte forbedringer i vores strategiske, driftsmæssige og finansielle resultater, siger Chr. Hansens topchef, Cees de Jong.

- Food Cultures & Enzymes-divisionens resultater taler for sig selv: Siden 2005 er både omsætning og EBIT-margin således blevet mere end fordoblet, siger Cees de Jong i meddelelsen.

Efter ændringen består direktionen hos Chr. Hansen af administrerende direktør Cees de Jong og finansdirektør Søren Westh Lonning. Herudover – og som tidligere oplyst – tiltræder Thomas Schäfer som Chr. Hansens nye forskningsdirektør og senere som medlem af direktionen.