Business

Daniel Agger om livet efter fodboldkarrieren: Bland ikke forretning og venner

Efter en endt forboldkarriere gør Daniel Agger nu status på livet som forretningsmand.

For et halvt år siden fortalte den danske fodboldspiller Daniel Agger, at han ville stoppe karrieren på boldbanerne. I dag bruges tiden på at investere sine opsparede penge og lave forretninger, og hvad mange nok ikke ved, så er det faktisk ikke helt nyt for ham.

I løbet af sin karriere har Daniel Agger nemlig investeret i forskellige virksomheder såsom kloakvirksomheden Kloagger, som hans bror Marco Agger driver.

- Hvis jeg først var begyndt at investere efter min karriere, skulle jeg være startet helt forfra nu, siger Daniel Agger til Dagbladet Børsen, der har talt med ham, og forklarer, at han begyndte allerede for ti år siden.

Og i løbet af årene har han taget specielt én læresætning med sig.

- Den største lærdom er helt klart, at forretning er forretning, og at venner er venner, siger Daniel Agger til avisen og henviser til, at han taler af erfaring.

Af andre investeringer har den 32-årige tidligere anfører på det danske fodboldlandshold også lagt penge i den danske tatoveringsportal Tatoodo og ejendomsinvesteringsselskabet Maruda.

Derudover har Daniel Agger investeringsselskabet Masada, som han selv ejer og står i spidsen for. Her viser det seneste regnskab et overskud på 1 million kroner.