Business

Stor dansk servicevirksomhed sælger kloak-forretning

Det store danske rengøringsselskab ISS sælger sin kloak- og industriserviceforretning fra.

Det danske servicefirma ISS sælger sin kloak- og industriserviceforretning fra.

På den sidste dag inden juleaften rydder det danske udbyder af rengøring og andre servcies ISS sin kloak- og industriserviceforretning fra.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Salget skyldes ifølge Henrik Langebæk, der er finansdirektør for globale operationer, at kloak- og industriserviceforretningen ikke "har et naturligt samspil" i forhold til ISS' andre serviceområder.

Køberen er det norske selskab Norva24. Det solgte selskab har 164 medarbejdere og en årlig omsætning på omkring 208 millioner kroner.

- Vi er af den sikre overbevisning, at de nye ejere vil være i en bedre position til at realisere det fulde potentiale af vores danske aktiviteter indenfor kloak- og industriservices, da disse aktiviteter ligger i tråd med deres strategi og de allerede opererer en lignende virksomhed i Norge, udtaler Henrik Langebæk i pressemeddelelsen.

Købsprisen er ikke offentliggjort, men de to selskaber har aftalt, at det opkøbte selskab i fremtiden vil være den foretrukne partner, som ISS køber sine serviceydelser af i forbindelse med spildevand og kloak i Danmark og Sverige.

De eksisterende medarbejdere i det solgte selskab bliver en del af forretningen hos Norva24 i forbindelse med salget.