Business

Kasi-Jespers tidligere smykkefirma på vej mod konkurs

Iværksætteren Jesper 'Kasi' Nielsens tidligere smykkefirma Endless Jewelry er på vej mod konkurs, skriver han på Facebook.

På trods af trecifrede millionindskud er det ikke lykkedes at gøre smykkevirksomheden Endless Jewelry til en overskudsforretning.

Endless blevet erklæret insolvent af det tyske selskabsregister i fredags og er derfor på vej mod en konkurs. Det skriver stifter Jesper 'Kasi' Nielsen på Facebook og det samme gør ejer Lars Seier Christensen.

Jesper 'Kasi' Nielsen skriver endda, at han har forsøgt at købe selskabet tilbage, selvom han forlod det i februar.

Øv , øv og atter øv ! Så meget potentiale , vi efterlod for 1 år og 8 måneder siden 3500 kunder , 11 distributører ,...

Posted by Jesper Kasi Nielsen on Tuesday, November 22, 2016

Dermed er der udsigt til lukning af selskabet bare tre år efter, at Jesper "Kasi" Nielsen stiftede det efter sit farvel til Pandora.

Kendt dansk erhvervsmand står til stort tab

Jesper Nielsen er ikke længere en del af Endless. Han forlod selskabet i februar efter uenighed med de øvrige ejere, som blandt andre tæller Saxo Bank-stifter Lars Seier Christensen og Brøndby-investoren Jan Bech Andersen.

Kasi-Jesper har stiftet endnu et smykkefirma under navnet Amazing Jewelry. Se mere om det på TV 2 Business her:

Selskabets konkursbegæring betyder, at investorerer som erhvervsmanden Lars Seier Christensen står til et stort tab. På Facebook skriver Saxo Bank-stifteren, at han synes det er ærgerligt.

- Nogle gange lykkes ting, og andre gange gør de desværre ikke. Og i Endless' tilfælde lykkedes det altså ikke, skriver Lars Seier Christensen og fortsætter:

- Ærgerligt - jeg synes sgu ellers det var nogle meget pæne smykker.

Tilbød at tage smykker tilbage

De tre ejere bag Endless Jewelry måtte træde til med ekstra kapital tilbage i foråret, da det stod klart, at selskabets salg ikke var som rapporteret.

Det skyldes angiveligt, at Kasi-Jesper havde tilbudt Endless-forhandlere at tage usolgte smykker tilbage uden beregning.

Det benyttede mange sig af, og derfor måtte salgstallene og dermed også selskabets indtægter justeres tilsvarende.

Efter sit farvel fra Endless har Jesper 'Kasi' Nielsen sat sig i spidsen for et nyt smykkeprojekt kaldet Amazing Jewelry.

TV 2 Business har haft kontakt med Jesper Nielsen, men han ønsker ikke at udtale sig yderligere.