Business

Danish Crown overtager Slagter Munch

Det yderst velrenommerede Slagter Munch Skagen bliver fra årsskiftet en del af Tulip Food Company og Danish Crown-koncernen.

Slagter Munch-brandet er kendt over hele landet for kødprodukter af den fineste kvalitet. Familien Munch har nu besluttet sig for at blive en del af Danish Crown-koncernens datterselskab Tulip Food Company. 

Slagter Munchs aktiviteter overtages fra årsskiftet til Danish Crown og Tulip Food Company - dog uden at ville ændre på oplevelsen.

Slagter Munch Skagen er en delikatesseforretning med fokus på at lave produkter af allerhøjeste kvalitet. Slagteren er blandt andet kendt for "Skagen Skinken". 

- Vi er meget glade for og ydmyge over at videreføre Slagter Munch, som er det måske stærkeste nichemærke i branchen. Dét er Slagter Munch blevet gennem mere end 110 års kompromisløse krav til kvalitet, smag og den samlede oplevelse ved de udelukkende hjemmelavede produkter, siger CEO Kasper Lenbroch fra Tulip Food Company i en pressemeddelelse.

Kasper Lenbroch forventer, at de to selskaber kan få stor glæde og gavn af hinanden. Fremover vil Slagter Munch fremstå som en selvstændig enhed. 

Kompromisløs kvalitet

Danish Crown og Tulip Food Company vil ikke gå på kompromis med kvaliteten af produkterne. 

Det betyder, at medarbejderstyrken videreføres, det samlede produktsortiment fastholdes og den berømte slagterbutik på Sct. Laurentii Vej i Skagen består.

Den daglige ledelse overgår som et led i det allerede planlagte generationsskifte til Marie og Line Munch, der i løbet af den kommende tid vil overtage fra deres far, slagtermester Jens Munch.

- For os her i Skagen er kvalitet kendetegnet ved, at en dygtig håndværker laver det bedste produkt, han kan – med de bedste råvarer, der findes. Sådan har det altid været hos Slagter Munch, og sådan vil det stadig være fremover – og som en del af Tulip Food Company kan vi nå endnu længere med vores ambitioner, siger slagtermester Jens Munch.

Jens Munch vil i de kommende år bidrage til den fortsatte udvikling og innovation af varemærket Slagter Munch.

Tulip Food Company råder ud over Slagter Munch over brands som Tulip, GØL, Mou, Den Grønne Slagter og Steff Houlberg.