Business

Jysk lukker alle butikker 13. november og giver ansatte fri

Alle Jysk-butikker holder lukket den 13. november. Jysk / Jysk

Medarbejderne i JYSK behøver ikke bekymre sig for mødetider og hårdt arbejde dagen efter koncernens julefrokost. Samtlige medarbejdere holder fri.

JYSK afholder den årlige julefest lørdag den 12. november, og der skal medarbejderne ikke bekymre sig om tømmermænd på job dagen efter.

Koncernen har besluttet at lukke alle 102 JYSK-butikker i hele landet søndag den 13. november 2016, så medarbejderne kan nyde festen.  

- Festerne er en anledning til at takke og fejre vores medarbejdere for deres gode indsats i årets løb - det er en gave til medarbejderne, som de i høj grad har fortjent, siger Jan Verhoek, Executive Vice President HR, i JYSK i en pressemeddelelse.

Til julefesten, som afholdes i Odense Congress Center forventes op mod 1800 medarbejdere og deres ledsagere at deltage. Medarbejderne bliver tilbudt overnatning på et nærliggende hotel og skal altså ikke bekymre sig om at skulle arbejde dagen efter.

Lars Larsen fyrede topchefen i Sengespecialisten for et år siden. Se hele historien på TV 2 Business her:

Styrker sammenhold og fællesskab

Ud over at være en måde at takke medarbejderne på har alle fester også det til fælles, at de er med til at styrke sammenholdet og fællesskabet blandt medarbejderne på tværs.

- I JYSK er det gode sammenhold og det sociale aspekt en af vores helt store forcer, og det er festen med til at styrke yderligere, siger Jan Verhoek.

Som en fast tradition ved festen kåres JYSKs bedste medarbejdere inden for forskellige kategorier og bliver på aftenen hyldet af kollegerne. Blandt andet årets bedste butik, årets JYSK-elev og årets District Manager.

Håber på kundernes forståelse

Hos bestyrelsen er man klar over, at der kan være frustrerede kunder i vente, men man håber, at kundekredsen har forståelse for, at medarbejderne skal belønnes for arbejdsindsatsen året igennem. 

- Vi håber på kundernes forståelse, når vi holder lukket denne søndag, så medarbejderne kan nyde lørdagens fest i fulde drag, siger Jan Verhoek.

Mandag 'slutter festen', hvor medarbejderne igen skal møde, og hvor alle 102 butikker igen er open for business.