Business

Martin Thorborg sendte stikpille til iværksætterguru: Nu svarer han igen

Serieiværksætter Martin Thorborg, mener ikke, at danske iværksættervirksomheder skal sige ja til kapital udefra for hurtigt i processen.

Serieiværksætteren Martin Thorborg mener, at de fleste nystartede iværksættervirksomheder i Danmark er for hurtige til at takke ja til penge fra kapitalfonde og andre. Det forpligter nemlig.

- Jeg tror, at founderne glemmer, det er, at 150 millioner kroner forpligter kraftedme. Der forventes ikke bare vækst - der forventes hypervækst. Altså der forventes en umenneskelig indsats, siger Martin Thorborg, der står bag virksomheder som Jubii, Dinero og Ageras, i programmet "Med chefen bag rattet" på TV 2 Business.

Se hele programmet med Martin Thorborg bag rattet i Teslaen på TV 2 Business her:

I samme replik fremhæver Martin Thorborg virksomheden Samlino som eksempel på ovenstående.

Nu svarer den unge iværksætterguru Mads Faurholt-Jørgensen, der står bag Samlino og flere andre store internationale virksomheder, på Martin Thorborgs påstand.

Se hele dagens episode af "Faurholts iværksætterverden", hvor Mads Faurholt-Jørgensen rådgiver to iværksættervirksomheder om deres forretning på TV 2 Business her:

- Jeg vil bare sige til ham: Martin, vi ved 500.000 procent, hvor stort et pres, der er. Det er mig, der ikke kan sove om natten, så jeg ved 100 procent, hvad du taler om, siger Mads Faurholt-Jørgensen i programmet "Faurholts iværksætterverden" på TV 2 Business i dag.

Prissammenligningstjenesten Samlino hentede 150 millioner kroner i august fra flere globale kapitalfonde.