Business

Nets-chef: Jeg tager ikke telefonen, når headhuntere ringer

Nets-topchef Bo Nilsson har tjent en formue på at børsnotere Nets, men han har ingen intentioner om at forlade skude lige med det samme.

Nets topchef Bo Nilsson har stået i spidsen for Nets frem til dagens børsnotering. Og i de seneste to år har der været efterspørgsel efter dagens hovedperson, men han skal ingen steder, fortæller han i et interview med TV 2 Business.

- Jeg har ikke taget telefonen fra nogle headhuntere de sidste to år. Jeg har et klart princip om, at jeg er commited til noget. De må gerne ringe til mig, men det er ikke sikkert, at jeg tager den, siger Bo Nilsson til TV 2 Business

Bo Nilsson selv står til at tjene i omegnen af en halv milliard kroner på sine aktier i Nets med dagens startkurs på 150 kroner pr. Nets-aktie.

Udfordring at holde på folk

En række medarbejdere i Nets har tjent store summer på dagens børsnotering, og Bo Nilsson erkender da også, at det bliver en udfordring at holde sammen på medarbejderskaren fremover.

- Min opgave er at engagere og motivere folk. Jeg kan ikke se, hvorfor det skal ændre sig af en børsnotering. Men jeg kan ikke garantere at alle 70 medarbejdere bliver i virksomheden.

Se hele interviewet med Bo Nilsson her:

De 70 medarbejdere skal dele et milliardbeløb. Deres gevinst bliver dog langt lavere end Bo Nilssons, hvilket især skyldes, at Bo Nilsson investerede et markant beløb af sine egne midler, da han gik ind i selskabet.

Kan fortsætte til jeg er 75 år

Bo Nilsson er bundet af en kontrakt, der holder ham i Nets i minimum et år endnu, men står det til ham selv, bliver han i Nets i mange år fremover.

- Jeg er commited til at udvikle Nets. Jeg har mange år igen til at tage Nets på et endnu større niveau. Vores pensionsalder hos Nets er 75 år. Der er ikke noget, der står i min kontrakt, der gør, at jeg stopper snart, siger han.