Business

Danske iværksættere med nyt firmakreditkort får 20 millioner af rigmænd

Lego-familien og rigmanden bag Bestseller skyder tocifret millionbeløb i dansk iværksættervirksomhed, der laver firmakort.

20 millioner kroner.

Så mange penge har den danske iværksættervirksomhed Pleo, der laver en ny udgave af et firmakreditkort, fået til at forstærke forretningen.

Og pengene kommer ikke fra hvem som helst. Både iværksætterfabrikken Founders, der har Lego-familien som investorer gemmen Kirkbi Invest samt Anders Holch Povlsen, der stiftede Bestseller, har skudt penge i Pleo.

Pengene skal blandt andet bruges til at kunne ansætte flere medarbejdere, der kan tage sig af en stigende efterspørgsel fra kunder.

- Vi har oplevet en større interesse end, vi faktisk har kunnet håndtere. Derfor vil vi bruge nogle af pengene på at få lidt flere ansatte om bord, så vi over nogle måneder kan få pløjet os igennem lageret af kundehenvendelser, siger Jeppe Rindom, medstifter og administrerende direktør i Pleo til Finans.

I Danmark er 25 virksomheder indtil videre koblet på en betaversion af firmakreditkortet fra Pleo.

Pleos nye firmakreditkort ligger både på web- og en mobilapp og her kan medarbejderne få både fysiske og digitale kort, som ligger på ens mobiltelefon. Derudover gemmer appen og alle kvitteringer.

Se med klokken 14 på TV 2 Business, hvor vi snakker med Jeppe Rindom, der er stifter i Pleo.