Business

Milliardregn over 70 medarbejdere i Nets

Administrerende direktør i Nets, Bo Nilsson siden 2014. Liselotte Sabroe / Scanpix Denmark

En række medarbejdere i Nets kan score godt på at have aktier i Nets, når selskabet bliver børsnoteret senere i september.

70 medarbejdere i Nets, der ejer dankortet, kan godt forvente at hive en stor pengesum med sig hjem, når selskabet skal børsnoteres senere i september.

Det skriver Dagbladet Børsen.

Se også, hvad topchef Bo Nilsson sagde i forbindelse med nyheden om, at dankorts-ejeren skal på børsen på TV 2 Business her:

Og det er især værdien af selskabet, man vil kigge nøje efter, når selskabet kommer på børsen.

Hvis man tager Nordeas bud på markedsværdien, så ligger midten af deres prisinterval på cirka 27 milliarder kroner. Det vil betyde, at chefer og nøglemedarbejdere i Nets står til at kunne veksle deres samlede aktier til omkring 1,6 milliarder kroner i alt.

Det er især Nets' topchefen Bo Nilsson, der kan tjene millioner af kroner på børsnoteringen. Han har nemlig aktier, der bliver god for cirka 450 millioner kroner.

Udover topchefen kan finansdirektør Klaus Pedersen, samt andre chefer, særlige specialister, udvalgte medarbejdere og et par bestyrelsesmedlemmer også skrabe en stor luns penge sammen efter børsnoteringen.