Business

31 år, 3500 ansatte og 30 virksomheder: Mød en af Danmarks vildeste iværksættere

Med sine kun 31 år er Mads Faurholt en af Danmark mest succesfulde iværksættere. Nu hjælper han nye iværksætter i nyt magasin på TV 2 Business.

Det tager tre år at få en bachelorgrad på Copenhagen Business School – alligevel færdigjorde Mads Faurholt-Jørgensen det på et år og ni måneder.

Folk tænkte, at jeg var sindssyg.

Mads Faurholt, iværksætter. 

Herefter gik det stærkt for Mads Faurholt, der fortsatte sin uddannelse på det anerkendte Massachusetts Institute of Technology – MIT – hvorefter han lynhurtigt skabte sig en karriere hos det amerikanske managementkonsulentfirma McKinsey.

Men han ville noget mere.

- Folk tænkte, at jeg var sindssyg. Jeg havde en karriere inden for McKinsey, en god løn og jeg var som 23-årig den yngste associate, som McKinsey nogensinde havde haft. Men det var ikke det, jeg ville. Jeg ville bygge en virksomhed, fortæller Mads Faurholt.

Faurholts Talentfabrik 

På bare et halvt år ændrede meget sig for Mads Faurholt, efter han tog beslutningen om at forlade McKinsey.

- På bare seks måneder gik jeg fra at være lille Mads – til at være Mads, der havde 3500 medarbejdere på tværs af hele Asien og en løn, som jeg havde drømt om, at jeg nogensinde skulle tjene hele mit liv, siger Mads Faurholt. 

Og nu vil den efterhånden erfarne i værksættere gerne hjælpe de nye grønne i værksættere på vej.

På TV 2 Business kan du derfor hver uge se Mads Faurholt rådgive de nye iværksættere med store drømme i det nye magasin ’Faurholts Iværksætterverden’.

I denne første udgave af magasinet vejleder Mads Faurholt iværksætter Mads Fibiger Rasmussen, som har stiftet virksomheden Organic Basics, som producerer og forhandler økologisk og højteknologisk undertøj og sokker.

Se hele afsnittet her.