Business

Hummel-milliardær: Sådan opstår de bedste ideer

Manden bag blandt andet tøjmærker, fødevareteknologi og shipping deler ud af sine bedste råd til iværksættere på bare fire minutter.

Sammen med sin far Thor Stadil ejer den succesfulde iværksætter og storinvestor, Christian Stadil, selskabet Thornico med omkring 120 selskaber i porteføljen. De spreder sig lige fra produktion af sportstøj, fødevarer og ejendomme til æggebakker og frugtemballage.

I magasinserien ”Lederne – Vejen til succes” på TV2 Business fortæller Christian Stadil om netop det, og hvordan nogle af de bedste ideer opstår.

Passion er altafgørende 

Ifølge milliardæren er passion en af de mest afgørende faktorer, når man skal være i værksætter, fordi passionen er det, der gør, at man bliver god til det, man laver: 

- Der hvor man har passion, er der, hvor man har lyst til at være. Det er der, hvor man har lyst til at bruge sin tid, og så er det også der, hvor man bliver bedst, siger Christian Stadil til magasinet og fortsætter: 

- Det er først når du er passioneret, at du gider de lange arbejdsdage, de lange rejser og de mange år uden særlig mange penge. 

Ny serie giver indblik 

I TV 2 Business' nye miniserie kan du blandt andet høre Christian Stadil fortælle mere om, hvordan han mener, at en god ide bliver til, og få indblik i andre danske toplederes syn på, hvad der er vigtigt for at nå toppen. 

Du kan se flere afsnit i serien her eller se Stine Bosse fortælle om pligt, mod og ambition i afsnittet herunder.