Business

Karsten Ree har en ny dansk yndlingsaktie

Den danske rigmand, som tjente sin formue på salget af Den Blå Avis, har store forventninger til Dong-aktiens udvikling i år.

Dong-aktien rammer kurs 300 inden nytår. Sådan lyder spådommen fra rigmanden Karsten Ree i et interview med Børsen.

Den danske fondsbørs' nyeste medlem, Dong, er siden noteringen den 9. juni steget med knap 16 procent, så den i dag ligger i kurs 275. Dermed er kursen mod de 300 sat, men alligevel ligger Karsten Rees forventninger noget højere end analytikerne, som følger aktien.

- Jeg har beholdt mine aktier, og jeg tror ikke, jeg kommer til at sælge ud foreløbig. Jeg har en del aktier, som jeg er særligt glad for, og jeg regner med, at Dong bliver én af dem, siger Karsten Ree til Børsen.

Da Dong skulle noteres på fondsbørsen tidligere i år, havde Karsten Ree lagt billet ind på aktier for 150 millioner kroner. Han endte dog med kun at få tildelt Dong-aktier for mere beskedne fem millioner kroner.

Den kendte rigmand har tidligere kaldt Dong-aktien, for en "tøsedrengsaktie", men i dag er han for aktien. Blandt andet fordi Goldman Sachs er en del af ejerkredsen, fortæller han til Børsen.

Dong kommer i morgen med sit første regnskab siden børsnoteringen.

Du kan se eller gense afsnittet af Millionærklubben, hvor Dong-spådommene ramte helt ved siden af: