Gæt selv med: Er du skarpere end Business Class-panelet?

16x9
Hvad tror du? Er Donald Trump stadig i handelskrig med Kina? Stiger værdien på en bitcoin? Har Elon Musk afnoteret Tesla? Foto: Nicholas Kamm, Mike Segar, Joe Skipper / Scanpix

Kan du gætte, hvad der kommer til at ske de næste fire måneder både nationalt og internationalt?

Tror du, Thomas Borgen kan beholde jobbet som topchef i Danske Bank trods den store hvidvaskskandale? Og kommer en bitcoin til at koste mere end 15.000 dollar, inden året er omme?

Det er nogle af de spørgsmål, panelet i magasinet 'Business Class' på TV 2 NEWS skal svare på i denne sæson – og du kan selv gætte med.

Hver torsdag ruller 'Business Class' over skærmen klokken 18.20 på TV 2 NEWS. Programmet åbner døren til erhvervslivet og giver perspektiv og analyse på ugens store begivenheder. Sammen med et skiftende panel i studiet bliver ugens store erhvervshistorier både i Danmark og internationalt vendt.

Paneldeltagerne bliver torsdag aften i sæsonens første program præsenteret for 10 spørgsmål, hvor de skal komme med deres bud på, hvilke af nedenstående begivenheder, der vil ske eller ikke ske.

Herunder kan du selv prøve at svare på de 10 spørgsmål. Så må du se, hvor mange rigtige du har, når resultatet bliver gjort op den 19. december klokken 9.00. Resultatet vil blive præsenteret i sæsonens sidste 'Business Class' torsdag den 20. december.

Fyring i Danske Bank?

Afstemning

Bitcoin

Per 15. august 2018 er prisen på en bitcoin 6500 dollars.

Afstemning

Folketingsvalg

Afstemning

Boligpriser

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for ejerlejligheder i Københavns Kommune lå i tredje kvartal 2017 på 38.844 kroner.

Afstemning

Uber

Afstemning

Kvindelige topchefer

Telekommunikationsvirksomheden TDC er den eneste virksomhed af de 25 største virksomheder i Danmark, også kaldet C25, der har en kvinde som direktør.

Afstemning

Mærsk

Afstemning

Tesla

Elon Musk skrev i starten af august på Twitter, at han ønsker af afnotere (fjerne selskabet fra børsen) Tesla.

Afstemning

USA versus Kina

Den amerikanske præsident Donald Trump indledte tidligere på året en handelskrig, da han blandt andet indførte en straftold på 25 procent på stål fra Kina.

Afstemning

Tyrkisk valuta

Den 13. august 2018 kostede en tyrkisk lira 0,95 danske kroner.

Afstemning