Tjener millioner som blogger, men hun ville egentlig bare være pin-up model

Mascha Vang har stor succes med sin blog, der er Danmarks mest læste. Men faktisk gik drømmene i en noget anden retning.

Mascha Vang dukkede første gang op i tv-programmerne 'Villa Medusa og 'Paradise Hotel'.

Siden har Mascha Vang opbygget et forretningsimperium, der bĂĄde dækker over en selvbrunerserie i eget navn, hun har ogsĂĄ solgt børnetøj, og senest har hun solgt blognetværket Blogly til Bloggers Delight for et ukendt beløb. I 2013 kunne Mascha Vang krone sig med titlen som ĂĄrets mest søgte dansker pĂĄ nettet.

Og selvom der har været mange omveje, så har netop bloggen, der har 3-400.000 læsere, på en måde altid været på tegnebrættet. Men at hun skulle kunne leve af den - og leve godt - har mere været en drøm end en plan:

- Det er en drøm, jeg har haft i 18-20 år, men som jeg troede var urealistisk, siger Mascha Vang i programmet 'Den første million'.

Se hele programmet pĂĄ TV 2 Play her:

Drømmen er i dag også en velbetalt en af slagsen. Selskabet bag Mascha Vangs forretningsimperium, Mascha Vang Holding, kom ud af det seneste regnskabsår med et overskud på mere end to millioner kroner efter skat. Det efterlader en egenkapital i selskabet på lidt mere end tre millioner kroner.

- Jeg har ikke haft en fast plan. Jeg har altid gjort, hvad der føltes rigtigt i min mave. Og om det sĂĄ har været at lave tv, radio eller være model, sĂĄ har det været, hvad der har føltes bedst for mig, siger Mascha Vang.

Lysten er drivkraften

Og netop lysten og følelsen i maven har været det bærende element gennem hele karrieren:

- Hvis jeg har haft et job, som jeg har været ked af, sĂĄ har jeg sparet op, sĂĄ jeg har kunnet gĂĄ og finde ud af, hvad jeg har lyst til, siger forretningskvinden.

Men selv om planen ikke har været lagt fra start, så har der måske altid været tegn i sol, måne og stjerner på, at Mascha Vang skulle blive et navn, som mange danskere nikker genkendende til:

- Mine forældre vil nok sige, at det startede i '79, hvor jeg blev født, siger Mascha Vang.

Ville være pin up-model

I dag er bloggen maschavang.dk omdrejningspunktet i Vangs forretning, men faktisk lød drømmene en smule anderledes hos den unge Mascha Vang:

- Jeg har altid virkelig gerne villet være pin up-model, og jeg ville rigtig gerne lave tv. Og sĂĄ har jeg kørt en lidt sjov vej, siger Mascha Vang.