Kendt iværksætter gik i vrede og solgte andel for én krone: Nu er virksomheden gået konkurs

Superiværksætteren Jesper Buch trak stikket i virksomheden Drinkster med et personligt tab på en halv million kroner. Nu er virksomheden gået konkurs.

- De er ikke kommet nogen vegne, så nu tager jeg tabet. Bom, færdig, slut.

Så kontant lød det fra serieiværksætteren Jesper Buch i Børsen, da han i oktober sidste år fortalte, at han havde droppet selskabet Drinkster.

Nu er selskabet så gået konkurs. Det fremgår af en meddelelse fra selskabsregistret CVR.

Købte for halv million - solgte for én krone

Drinkster var en app, der skulle sikre billige drinks og bordreservationer, når danskere gik i byen. Det syntes Jesper Buch, der især er kendt for at have stiftet madportalen Just-Eat og fra DR-programmet 'Løvens Hule', var så god en idé, at han købte sig ind i virksomheden for 500.000 kroner tilbage i 2012.

Men efter flere år, hvor selskabet og virksomhedens tre stiftere ifølge Jesper Buch ikke rykkede sig, solgte han virksomheden.

- Én krone er skidtet blevet solgt for, og så har jeg valgt at knalde et tab på den halve million, jeg skød ind for fem år siden, sagde han, da han solgte virksomheden.

Og nu er Drinkster altså gået konkurs.

TV 2 har været i kontakt med den oprindelige medstifter af selskabet, Mads Schjølin, men han har ingen kommentar til selskabets konkurs.

Arbejdede ikke hårdt nok

Den store nedtur for iværksættervirksomheden kommer efter et tumultarisk forløb, hvor virksomhedens tre stiftere blev udskiftet.

- Jeg har ringet til dem og sagt: "Hør her, drenge, laissez-faire-holdning duer ikke. Jeg skal nok hjælpe jer med at blive gældfri, og jeg finder nogen, der kan overtage jeres aktier, men I kan ikke bare sidde og lave ingenting. Så skal jeg i hvert fald ikke være en del af det', har Jesper Buch udtalt til Børsen.