Business

Hummel-ejer på vej med afløser til fyret direktør

Hummel-ejer Christian Stadil er kort tid fra at kunne præsentere sin nye topchef efter den dramatiske fyring af Søren Schriver tidligere i år.

Selvom Hummel-ejer Christian Stadil i år på dramatisk vis valgte at fyre tidligere Hummel-direktør Søren Schriver, formår virksomheden alligevel at ramme nye højder i 2016. For første gang nogensinde passerede Hummel nemlig en milliard kroner i omsætning.

Og nu er Stadil snart klar med en afløser til Søren Schriver:

- Vi har en spændende topkandidat, som jeg glæder mig til at kunne præsentere indenfor ganske kort tid, fortæller Hummel-direktøren til TV 2 Business. 

Omsætning skal fordobles

Og den nye direktør får nok at se til. For ikke alene skal han stå i spidsen for en voksende virksomhed, han skal også være med til at fordoble omsætningen inden for en kort årrække. Og som gulerod er Stadil klar til at sætte en klækkelig bonus på højkant: 

- Nu tog det os næsten 100 år at nå en omsætning på en milliard kroner. Nu skal vi se frem mod den næste milliard, som vil komme væsentligt hurtigere, og det skal vedkommende kunne hjælpe os med at løfte os der til, fastslår Christian Stadil. 

Stadil har vokseværk

For at kunne fordoble omsætningen har Hummel lagt en konkret plan, der skal få virksomheden til at vokse: 

- Vi skal satse på digitalisering med en helt ny online platform, og vi skal åbne flere butikker som f.eks. i Japan. Endeligt så vil vi satse mere på mode, da halvdelen af vores omsætning lige nu ligger i tøj og sko, forklarer direktøren. 

Det var tilbage i februar i år, at Stadil-familien valgte at bortvise Søren Schriver fra sin post som administrerende direktør i Hummel med beskyldninger om, at at han havde snydt Stadil-familien for et kæmpe millionbeløb ved blandt andet at afpresse Hummels tyrkiske samarbejdspartner, Zeynel Akbulut.