Business

Hollandsk investor smider 31 millioner i Miinto

Hollandske RTL investerer yderligere i danske Miinto.

Siden 2012 har hollandske RTL haft penge i modevirksomheden Miinto. Nu har virksomheden dog valgt at skrue yderligere op for investeringerne.

Der er nemlig 31 millioner kroner i virksomheden. Investeringen betyder, at RTL går fra blot at eje en del af virksomheden til at blive investor på Group-niveau.

Pengene skal gå til vækst

- Vi er fortsat en virksomhed i vækstfasen. VI har stærke vækstambitioner. Derfor kommer vi også til at geninvestere pengen i forretningen. Det ser vi som en nødvendighed for at styrke vores position i et marked, der er preæget af massiv konkurrence fra internationale virksomheder, siger administrerende direktør Konrad Kierklo i en pressemeddelelse. 

RTL siger i meddelelsen, at Miinto har et endnu større vækstpotentiale og kalder det en ambitiøs virksomhed med et stærkt koncept. RTL har fulgt Miintos rejse i Holland de sidste fire år, og kender derfor forretningen og personerne indefra og glæder sig til at fortsætte samarbejdet og blive en del af hele Miintos forretning.

Fremgang i regnskabet

Samtidig med, at Miinto kan glæde sig over de nye millioner fra Holland leverer virksomheden et forbedret årsresultat og det bedste i fire år. 

Ifølge virksomheden steg tøjsalget på tværs af markederne i Sverige, Danmark, Norge og Holland med 13 procent, skriver virksomheden i meddelelsen. 

Der er dog stadig ikke overskud i virksomheden i 2015, der endte med et underskud på 2,2 millioner kroner. Det er trods alt noget af en fremgang fra året før, der viste et underskud på 8,3 mio kroner i 2014.