Business

Lars Seier hyrer tidligere MASH-direktør

Lars Seier Christensen henter tidligere direktør og partner i kødrestauranten MASH til sit soloprojekt.

Efter 20 år i restaurantbranchen og til slut blandt landets topbrands skal Peter Trauboth nu rådgive den aktive storinvestor Lars Seier Christensen.

Direktørtitlen fra MASH London på visitkortet er udskiftet med selvstændig konsulent, og den mulighed har fået Saxo Bank-stifteren til at hyre Peter Trauboth til at varetage sin hurtigt voksende portefølje af selskaber ejet af rigmandens soloprojekt, Seier Capital.

Peter Trauboth har tilbragt 11 år i Copenhagen Concepts, moderselskabet bag de velkendte restauranter MASH, Umami og Le Sommelier, og det er herfra, at den gourmetglade Lars Seier har fået kendskab til sin nye strategiske sparingspartner, hvis ansvar bliver at øge præstationerne i investeringsklyngen.

- Han er meget omhyggelig og opmærksom på at optimere hver eneste lille detalje, som i sidste ende er, hvordan du tjener penge i branchen for føde- og drikkevarer og giver dine gæster den bedst mulige oplevelse, siger Lars Seier Christensen.

Se meget mere på TV 2s nye digitale  business-kanal TV 2 BUSINESS.

Den iværksætter-orienterede Seier har i sine opkøb en forkærlighed for restauranter med ejerandele i Michelin-restauranten Geranium - nykåret som verdens 28. bedste - samt senest investering i den tidligere tv-kok Henrik Boserups Juicy Burger.

Lars Seier kalder sine interesser i branchen forskellige og stigende, og her er en af grundene til, at han kaster penge efter en erfaren restaurationskapacitet som katalysator af opkøbene i sin venturekapitalfond, der investerer hans milliardformue.

- Med min store erfaring inden for service- og restaurantionsbranchen er min styrke at justere og forbedre strategier, prioriteter i den daglige drift af virksomheden og levere et højt niveau inden for kundeservice, siger Peter Trauboth.